KMT

CHANIA

KRAV MAGA SEISTAKIS

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Δώστε στο παιδί σας τα εφόδια για να μην είναι ποτέ ευάλωτο!!! Το Krav Maga είναι ένα άμεσο σύστημα αυτοάμυνας που συνδυάζει γνώση, επιστήμη και εμπειρία. Περιέχει τεχνικές και τακτικές για άοπλες και ένοπλες απειλές και επιθέσεις.

ΠΟΛΙΤΕΣ

Η εκπαίδευση της KMTστο ΚΜ για Πολίτες είναι διαθέσιμη σε όλον τον πλανήτη και σε πολλά επίπεδα. Είναι αλήθεια ότι, ακόμη κι αν κάποιος εκπαιδεύεται σε αυτό μόνο για μία ή δύο φορές την εβδομάδα, σαν χόμπι, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ο στόχος του Stay Away, είναι να διδάξει την αυτοάμυνα σε γυναίκες αλλά με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ο οποίος θα λάβει υπ’ όψιν του την ψυχοσύνθεση και τις ανάγκες της γυναικείας φύσης. Έτσι, το πρόγραμμα αυτό, απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να μάθουν πώς να προστατεύουν τον εαυτό τους, χωρίς να διδαχθούν μια πολεμική τέχνη ή ένα κλασσικό σύστημα αυτοάμυνας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση ατόμων που ασχολούνται με τον τομέα σωματοφυλάκων,security,συνοδεία υψηλών προσώπων VIP, προσωπικού φύλαξης ιδιωτικής εταιρίας, προσωπικού ασφαλείας πλοίων, λιμενικό.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα ιδιαίτερα μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν από ένα έως πέντε άτομα και προσαρμόζονται ανάλογα με τους στόχους σας. Μπορούμε να επικεντρωθούμε στην αυτοάμυνα, στην αύξηση της δύναμης , στην απώλεια βάρους-απόκτηση μυών, ή σε ένα συνδυασμό όλων αυτών.

TRX

Η προπόνηση με το TRX, αυξάνει την δύναμη, την ισορροπία την ευλυγισία και πετυχαίνει μεγαλύτερη σταθερότητα του κορμού με μεγάλη ποικιλία ασκήσεων που μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα επίπεδα εκγύμνασης.

ΠΑΙΔΙΑ

Παιδικό KRAV MAGA Δώστε στο παιδί σας τα εφόδια για να μην είναι ποτέ ευάλωτο!!! Το Krav Maga είναι ένα άμεσο σύστημα αυτοάμυνας που συνδυάζει γνώση, επιστήμη και εμπειρία. Περιέχει τεχνικές και τακτικές για άοπλες και ένοπλες απειλές και επιθέσεις. Είναι δομημένο και προσαρμοσμένο σε κατηγορίες, ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες. Π.χ διαφορετικές ανάγκες έχουν οι ενήλικες πολίτες, άλλες οι αστυνομικοί, οι σωματοφύλακες, οι στρατιωτικοί και άλλες οι γυναίκες και τα παιδιά. Τα παιδιά είναι μια ειδική κατηγορία. Η έλλειψη εμπειρίας τους, η μικρή σωματική διάπλαση, η ανατομία τους και ο ευαίσθητος ψυχικός τους κόσμος, τα καθίστα ιδιαίτερα ευάλωτα. Η εκπαίδευση παιδιών στο Krav Maga είναι προσαρμοσμένη στην ηλικία τους, τη σωματική τους διάπλαση και το ψυχισμό τους. Στόχος είναι τα παιδιά να γνωρίσουν τις ικανότητες τους, να αναπτυχτούν κινησιολογικά, να ωριμάσουν ψυχονοητικά και να αναπτύξουν ειδικές δεξιότητες. Η συμμέτοχη των παιδιών σε τμήματα παιδικού Krav Maga σε συνδυασμό με το ειδικά σχεδιασμένο περιεχόμενο της ύλης, αλλά και τον τρόπο διδασκαλίας, τα βοηθά να κοινωνικοποιηθούν, να ξεπεράσουν φοβίες και ανασφάλειες και τελικά να αποκτήσουν αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αυτοέλεγχο και πειθαρχία ως απόλυτοι κυρίαρχοι του εαυτού τους.

Το Krav Maga ως σύστημα αυτοάμυνας θα δώσει στο παιδί τη δυνατότητα να μπορεί να αναγνωρίζει, αποφεύγει και αν είναι απαραίτητο να αντιμετωπίζει, πιθανές απειλές και επιθέσεις που θα μπορούσαν να τραυματίσουν σοβαρά, ψυχικά και σωματικά το παιδί. Το σημαντικότερο όλων, είναι ότι το παιδί θα αποκτήσει όλα όσα χρειάζονται για να μην είναι, ούτε να μοιάζει, με ένα ευάλωτο θύμα αλλά με έναν δυνατό και σίγουρο αντίπαλο. Από τι απειλούνται τα παιδία; -Περιβαλλοντικοί λόγοι. -Απειλή της ζωής τους (επίθεση από ενήλικα). -Εμπλοκή σε καβγάδες στο σχολείο ή με συνομήλικα παιδία. Στόχοι του παιδικού Krav Maga; -Να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. -Να εκπαιδευτούν πάνω σε τεχνικές αυτοάμυνας, καθώς και να εφοδιαστούν με  «εργαλεία» για την διαχείριση των δυσκολιών και των  βίαιων περιστατικών.

ΠΟΛΙΤΕΣ

Το Κραβ Μαγκά αρχικά δημιουργήθηκε για τον στρατιωτικό τομέα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν σήμερα αναφερόμαστε στη βασική εκπαίδευση στο Κραβ Μαγκά, την αποκαλούμε «ΚΜ για Πολίτες».

 

Το ΚΜ για Πολίτες πρακτικά χωρίζεται σε τρεις υποκατηγορίες, το ΚΜ για Ενήλικες, το ΚΜ για Γυναίκες και το ΚΜ για Παιδιά.

 

Η εκπαίδευση της KMTστο ΚΜ για Πολίτες είναι διαθέσιμη σε όλον τον πλανήτη και σε πολλά επίπεδα. Είναι αλήθεια ότι, ακόμη κι αν κάποιος εκπαιδεύεται σε αυτό μόνο για μία ή δύο φορές την εβδομάδα, σαν χόμπι, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό. Ο λόγος γι’ αυτό είναι το γεγονός πως το πιο προφανές πλεονέκτημα για το οποίο φημίζεται το ΚΜ είναι το πόσο γρήγορα και εύκολα κάποιος μπορεί να κατανοήσει και να εφαρμόσει τις αρχές της αυτοάμυνας. Η εκπαίδευση στο ΚΜ έχει βασιστεί και οικοδομηθεί στα φυσικά αντανακλαστικά και αντιδράσεις του ανθρώπου. Επίσης, η εκπαίδευση στο ΚΜ είναι προσιτή σε οποιονδήποτε και προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ικανότητα αυτοάμυνας. Πολύ συχνά, δε, αυτό το οποίο ξεκινά σαν μια «απλή» προπόνηση, μετατρέπεται σε ένα αληθινό πάθος για τον ασκούμενο και σε αυτές τις περιπτώσεις η σχολή μας δύναται να προσφέρει πολλούς επιπρόσθετους τρόπους προπόνησης, επέκτασης αλλά και εμβάθυνσης στον τομέα της αυτοάμυνας.

Όπως συμβαίνει με το σύστημα των ζωνών το οποίο συνηθίζεται σε πολλές πολεμικές τέχνες, η KMT έχει επίσης ένα σύστημα αξιολόγησης και προόδου για τους μαθητές της, το οποίο χωρίζεται σε τρεις κύριες κατηγορίες: Τα επίπεδα των Εκπαιδευομένων (Practitioner ή απλώς P levels) τα οποία είναι πέντε (P1-P5), τα επίπεδα των Αποφοίτων (Graduate ή απλώς G levels), τα οποία είναι επίσης πέντε (G1-G5) και τα επίπεδα των Έμπειρων (Expert ή απλώς Ε Levels), τα οποία και αυτά είναι πέντε (E1-E5). Τα άτομα τα οποία εκπαιδεύονται στο ΚΜ έχουν τη δυνατότητα να προοδεύσουν σε επίπεδο μέσω του συστήματος προόδου και πιστοποίησης της KMT, φτάνοντας όσο ψηλά το επιθυμούν, σε συνάρτηση πάντα με τον χρόνο και την προσπάθεια που έχουν επενδύσει.

Η κάθε τεχνική της διδακτέας ύλης βασίζεται σε αληθινά σενάρια και επιθέσεις βγαλμένα από την πραγματικότητα. Κάθε επίπεδο συμπεριλαμβάνει διάφορες λύσεις σε προβλήματα αυτοάμυνας και αντεπιθέσεις οι οποίες εξάγονται από το κάθε αληθινό σενάριο. Μέσω της εκπαίδευσης στο ΚΜ οι μαθητές εξασκούνται σε αυτά τα σενάρια, αναλόγως το επίπεδό τους. Όσο κάποιος προοδεύει σε επίπεδο τα εξεταζόμενα σενάρια γίνονται όλο και πιο πολύπλοκα και επικίνδυνα, ενώ ταυτόχρονα δίνονται και οι απαιτούμενες λύσεις σε αυτά. 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ – Stay Away

Ο στόχος του Stay Away, είναι να διδάξει την αυτοάμυνα σε γυναίκες αλλά με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ο οποίος θα λάβει υπ’ όψιν του την ψυχοσύνθεση και τις ανάγκες της γυναικείας φύσης. Έτσι, το πρόγραμμα αυτό, απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να μάθουν πώς να προστατεύουν τον εαυτό τους, χωρίς να διδαχθούν μια πολεμική τέχνη ή ένα κλασσικό σύστημα αυτοάμυνας.

Δεδομένου ότι οι γυναίκες είναι το αδύναμο φύλο, πυρήνας του Stay Away είναι ο τρόπος που σκέφτεται και αισθάνεται από την ίδια της τη φύση η γυναίκα, ο ψυχικός της κόσμος, η διαίσθησή της αλλά και οι ιδιαίτερες ανάγκες της όσον αφορά την προστασία της. Βασισμένο σε όλα αυτά πλέκεται ένα ολόκληρο σύστημα αυτοπροστασίας, το οποίο διδάσκει τις γυναίκες, πώς να διαισθάνονται και να αποφεύγουν τον κίνδυνο, πώς να εκφράζουν εγκαίρως την άρνησή τους σε καταστάσεις που δυνητικά μπορούν να αποβούν επικίνδυνες και, τελικά, πώς να αμύνονται, αν όλα τα προηγούμενα έχουν αποτύχει.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί μια κοπέλα να μάθει βασικά πράγματα που θα την βοηθήσουν να προστατέψει τον εαυτό της.

Άλλωστε στο Stay Away όπως και στο Krav Maga το πρώτο πράγμα που μαθαίνουμε είναι να εκπαιδεύουμε το μυαλό και μετά τον συνδυασμό σκέψης και τεχνικής.

Δυστυχώς τα στοιχεία δείχνουν ότι το 25% των γυναικών παγκοσμίως έχει πέσει θύμα βιασμού ενώ το 100% των γυναικών δέχεται σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι το 85% των θυμάτων αναγνώρισαν από 1 έως 4 λεπτά πριν το περιστατικό ότι κάτι κακό πρόκειται να συμβεί, ωστόσο το 90% αυτών δεν έκαναν τίποτε για να προστατευθούν.

Πρέπει όλες οι γυναίκες να μαθαίνουν αυτοάμυνα ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε κίνδυνο. Επιπλέον, αν μάθουν αυτοάμυνα θα μπορούν να προστατέψουν όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά και  κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο όπως για παράδειγμα το παιδί τους.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση ατόμων που ασχολούνται με τον τομέα σωματοφυλάκων,security,συνοδεία υψηλών προσώπων VIP, προσωπικού φύλαξης ιδιωτικής εταιρίας, προσωπικού ασφαλείας πλοίων, λιμενικό. Δίνουμε έμφαση στην εκπαίδευση και την εξάσκηση, έτσι ώστε ο φύλακας να είναι ικανός  να λειτουργήσει υπό συνθήκες πίεσης, χρησιμοποιώντας τις σωστές, αποτελεσματικές τεχνικές και τακτικές γρήγορα και άμεσα. Επίσης κάθε χρόνο σε συνεργασία με την KMT, διοργανώνουμε ειδικά σχολεία  για άτομα τα οποία επιθυμούν να εργαστούν επαγγελματικά με τον τομέα φύλαξης υψηλών προσώπων VIP και προσωπικό φύλαξης πλοίων SEA MARSHAL.

TRX

Η προπόνηση με το TRX, αυξάνει την δύναμη, την ισορροπία την ευλυγισία και πετυχαίνει μεγαλύτερη σταθερότητα του κορμού με μεγάλη ποικιλία ασκήσεων που μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα επίπεδα εκγύμνασης.

Το TRX προσφέρει αποτελέσματα με δυναμικές ασκήσεις για ολόκληρο το σώμα, τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες ανεξάρτητα από τους προπονητικούς στόχους που έχει ο καθένας.

Στηρίζεται στην «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ» (FUNCTIONAL TRAINING) και εμπλέκει το σώμα σε ένα συγχρονισμένο σύστημα ασκήσεων βάσισμένο στις περισσότερες ανθρώπινες δραστηριότητες. Έτσι μπορούν να προσομοιώσουν κάθε κίνηση της καθημερινότητας μας ή κάποιου αθλήματος.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα ιδιαίτερα μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν από ένα έως πέντε άτομα και  προσαρμόζονται  ανάλογα με τους στόχους σας. Μπορούμε να επικεντρωθούμε στην αυτοάμυνα, στην αύξηση της δύναμης , στην απώλεια βάρους-απόκτηση μυών, ή σε ένα συνδυασμό όλων αυτών.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Κάνε την εγγραφή σου τώρα στο newsletter της σχολής και άρχισε να ενημερώνεσαι πρώτος για νέα και προσφορές

Επικοινωνία:

Βρείτε μας στα social: